Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε το διαδικτυακό όργανο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης - Βάρκιζας απο το 2009 εως τον Ιανουάριο του 2011 που ο Δήμος Βάρης έπαψε να έχει αυτόνομη υπόσταση και ενσωματώθηκε στον ενιαίο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα παραμένει ως ανάμνηση τον κοινών μας αγώνων και για τη δημοσίευση νέων που αφορούν την περιοχής μας. Δεν εκπροσωπεί πλέον το Κόμμα μας επίσημα.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

OXI ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Ελληνική λέξη Κόσμος, μεταφράζεται ως Αρμονία, Ρυθμός και Τάξη. Ο Κόσμος δεν περιέχει την έννοια του χάους. Μέσα στην ίδια μας την ύπαρξη Αν ψάξουμε θα ανακαλύψουμε Νόμους, διότι η ύπαρξη δεν είναι τρελή. Ακόμη και στην επιστήμη και στην θρησκεία ισχύει αυτό. Διότι η θρησκεία είναι η επιστήμη της εσωτερικότητoς του Έλληνος. Η θρησκεία και η πατρίδα υπάρχουν μόνο σε Ένα Κόσμo. Ο διαχωρισμός τους θα αποβεί μοιραίος, και μόνο συμφορές θα επιφέρει. Η απομάκρυνσή μας από την θρησκεία, βάσει της οποίας ερευνάμε την αλήθεια για τον υποκειμενικό κόσμο είναι η κυριότερη αιτία της εγκληματικότητας. Στερούμενοι λοιπόν της εσωτερικότητoς του Χριστιανισμού, συρόμεθα χωρίς ηθικούς φραγμούς, στην απόκτηση υλικών αγαθών με ενέργειες απίστευτης βίας και κακότητας.
Σ' αυτό το σημείο επιθυμώ να τονίσω, πως ο Θεός μας έδωσε το υλικό μας σώμα το οποίο οφείλουμε να τιμάμε, αλλά και να απολαμβάνουμε τα υλικά αγαθά. Μας έδωσε και την ψυχή. Από την μια μεριά υλιστές από την δε άλλη πνευματικοί. Είναι επιτακτικά αναγκαίο να κατανοήσουμε, ότι πρέπει να είμεθα και τα δύο μαζί.
Σεβόμενοι λοιπόν την ύπαρξή μας ως Έλληνες, δεν θα μπορέσουμε να επιτρέψουμε να εγκληματίσει εις βάρος μας ουδείς βάρβαρος.
Διότι, Πας Μη Έλλην βάρβαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου