Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε το διαδικτυακό όργανο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης - Βάρκιζας απο το 2009 εως τον Ιανουάριο του 2011 που ο Δήμος Βάρης έπαψε να έχει αυτόνομη υπόσταση και ενσωματώθηκε στον ενιαίο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα παραμένει ως ανάμνηση τον κοινών μας αγώνων και για τη δημοσίευση νέων που αφορούν την περιοχής μας. Δεν εκπροσωπεί πλέον το Κόμμα μας επίσημα.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

28η Οκτωβρίου 2010



Ο Γραμματέας της Δ.Ε ΛΑ.Ο.Σ Βάρης-Βάρκιζας Γεώργιος Παπασημάκης και ο Υπεύθυνος Οικονομικών της Οργάνωσης μας Ντιράν Ματζαριάν παρευρέθηκαν στους εορτασμούς του Δήμου μας για την μεγάλη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.


Τελέστηκε κατανυκτικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των Ψυχών των ευκλεώς αγωνισαμένων πολεμιστών του 1940 και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων απο τις Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές καθώς και τις Οργανώσεις και τους Φορείς του Δήμου.

Εκ μέρους της Κομματικής μας Οργάνωσης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων ο κ Ματζαριάν, επευφημούμενος απο το συγκεντρωμένο πλήθος ενώ την παράσταση έκλεψαν οι παρατεταγμένοι δεξιά και αριστερά απο το Μνημείο Βετεράνοι του 1974 Κομμάντος της ΕΛΔΥΚ.

Ακολούθησε μαθητική παρέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου