Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε το διαδικτυακό όργανο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης - Βάρκιζας απο το 2009 εως τον Ιανουάριο του 2011 που ο Δήμος Βάρης έπαψε να έχει αυτόνομη υπόσταση και ενσωματώθηκε στον ενιαίο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα παραμένει ως ανάμνηση τον κοινών μας αγώνων και για τη δημοσίευση νέων που αφορούν την περιοχής μας. Δεν εκπροσωπεί πλέον το Κόμμα μας επίσημα.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΡΗΣ-ΒΑΡΚΙΖΑΣ-ΒΟΥΛΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Ο Αντιπρόεδρος του ΕΡ.Κ.ΕΛ και Πρόεδρος της Δημ













Ο Αντιπρόεδρος του ΕΡ.Κ.ΕΛ και Πρόεδρος της Δημοτικής οργάνωσης ΛΑ.Ο.Σ, Βάρης-Βάρκιζας - Βουλιαγμένης, Κος Γεώργιος Παπασημάκης, συνοδευόμενος από την Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με τον συνδυασμό ¨ αττική οδός ¨ άδωνις γεωργιάδης - στον Κεντρικό Τομέα Αττικής με τον Θάνο Πλεύρη, Κα Άννη Κόλλια,

τον Υποψήφιο του Τοπικού Συμβουλίου Βάρης Κο Ντυράν Ματζαριάν Υπεύθυνο Οικονομικών
Δημοτικής οργάνωσης Βάρης , και την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Βούλας, και Πρόεδρο Δημοτικής οργάνωσης ΛΑ.Ο.Σ Βούλας, Κα Μαίρη Καραγεωργίου , τίμησαν με την παρουσία τους την προεκλογική ομιλία, του Υποψήφιου Δημάρχου του νέου Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, Κου Ανδρέα Κάσδαγλη που έλαβε χώρα στη Βουλιαγμένη.
Αμέσως μετά όλο το κλιμάκιο παρευρέθησαν στην προεκλογική ομιλία του Ηγέτη της Πατριωτικής παράταξης και Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Κου Γιώργου Καρατζαφέρη, που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά. Ο Πρόεδρος έθιξε τα φλέγοντα θέματα της Λαθρομετανάστευσης, του Παραεμπορίου, της Εγκληματικότητας, κατήγγειλε το ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών και την άθλια στάση της Γερμανίας, ξεσηκώνοντας θύελλα ενθουσιασμού από το πολυπληθές συγκεντρωμένο πλήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου