Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε το διαδικτυακό όργανο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης - Βάρκιζας απο το 2009 εως τον Ιανουάριο του 2011 που ο Δήμος Βάρης έπαψε να έχει αυτόνομη υπόσταση και ενσωματώθηκε στον ενιαίο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα παραμένει ως ανάμνηση τον κοινών μας αγώνων και για τη δημοσίευση νέων που αφορούν την περιοχής μας. Δεν εκπροσωπεί πλέον το Κόμμα μας επίσημα.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Οι πολιτικοί στους οποίους (δυστυχώς) εμείς οι πολίτες δίδουμε εναλλάξ την εξουσία έχουν ανοίξει την κερκόπορτα πολλές φορές.
Ενδεικτικά το 1991 ο Κος Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς. Έργο το οποίο στη συνέχεια παγίωσε ως Δήμαρχος η Κα Μπακογιάνη, δίδοντας συσσίτιο στους λαθρομετανάστες, από φιλανθρωπία και από αντιρατσιστικά συναισθήματα.
Έτσι το παρελθόν μας εξουσιάζει.
Διότι οι πολιτικοί χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού, έπραξαν για λογαριασμό ξενόφερτων συμφερόντων. Είμαστε υποχείρια του παρελθόντος, διότι το κάναμε μοντέλο, δομή και σήμερα το επαναλαμβάνουμε Και επαναλαμβάνοντάς το, το επιβάλαμε. Έτσι αύριο θα είναι ισχυρότατο.
Όλοι οι άνθρωποι πολίτες και πολιτικοί, Είμαστε δύναμη. Τη δύναμη αυτή μεθοδευμένα μας την έχουν καταστείλει.
Είμαστε στο σημείο όπου επικρατεί ο νόμος της αναγκαιότητος.
Δηλαδή ζούμε τη ζωή μας στην τύχη, σαν μηχανές που σημαίνει, ότι μας συμβαίνουν διάφορα πράγματα, αλλά ΔΕΝ είμαστε εμείς (πολίτες ΚΑΙ πολιτικοί) ο κύριός τους. Στερούμεθα συνειδητότητος.
Ο Πυθαγόρας μέγας φιλόσοφος (όπου σκοπίμως μας τον δίδαξαν ως Μαθηματικό μόνο) ήταν αυτός που μίλησε για τον νόμο της Δύναμης.
Νόμος της Δύναμης σημαίνει ότι ''εμείς συμβαίνουμε στα πράγματα''
Η συνειδητότητα (την οποία έχουμε παύση να καλλιεργούμε) μας δίδει τη δύναμη.
Ελευθερία είναι να προχωράμε πέρα από το παρελθόν.
Γνωρίζοντας την Ιστορία μας, την αρχαία ελληνική Φιλοσοφία, την λαική παράδοση και την θρησκεία μας, αγαθών πνευματικών αποκτάμε συνειδητότητα.
Δηλαδή είμαστε σε εγρήγορση για δράση, ενάντια σε οποιαδήποτε συμφέροντα κύκλων, οι οποίοι επιβουλεύονται τον Ελληνισμό και λίγο μένει ακόμη, να μας διαφοροποιήσουν το DNA μας, τη φυλή μας τη διανόησή μας. Πρώτα πρέπει να σεβαστούμε τον εαυτό μας, την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας. Και τότε κανείς πολιτικός δεν θα δύναται να μας τον στερείσει.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου