Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε το διαδικτυακό όργανο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης - Βάρκιζας απο το 2009 εως τον Ιανουάριο του 2011 που ο Δήμος Βάρης έπαψε να έχει αυτόνομη υπόσταση και ενσωματώθηκε στον ενιαίο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα παραμένει ως ανάμνηση τον κοινών μας αγώνων και για τη δημοσίευση νέων που αφορούν την περιοχής μας. Δεν εκπροσωπεί πλέον το Κόμμα μας επίσημα.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

'OXΙ ΤΖΑΜΊ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΌ

Η άρνηση της ανεγέρσεως Τεμένους, ΌΧΙ μόνο στο Βοτανικό αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν διατυπώνεται από φανατικό Χριστιανικό σκεπτικισμό. Δεν είναι μια άρνηση για να ''χαϊδέψουμε'' τα αυτιά των πολύπαθων Αθηναίων.
ΌΧΙ
Είναι σημαντικό να γνωρίζομε γιατί, ΌΧΙ Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζομε στοιχειωδώς τις διδασκαλίες των Μουσουλμάνων. Γιαυτό παραθέτω προς προβληματισμό μας τα ακόλουθα:
Ο Μουσουλμανισμός, ή Ισλαμισμός, ή Μωαμεθανισμός, είναι η διδαχθείσα θρησκεία υπό του προφήτου Μωάμεθ. Το Κοράνι πέραν των διδαχών του Μωάμεθ, περιέχει το θρησκευτικό - πολιτικό δίκαιο. Οι Μουσουλμανικές κοινότητες, τελούν υπό θρησκευτικό αρχηγό τον καλούμενο Μουφτή (θεολόγο & ερμηνευτή των νόμων ) ο οποίος έχει και δικαστική αρμοδιότητα για θέματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου. Δηλαδή για υιοθεσίες, διαζύγια, διαθήκες κ.λ.π.
Μουσουλμάνοι βρίσκονται στο Πακιστάν - Ινδία, Αφγανιστάν, Ρωσία, Μαρόκο, Αλγερία, Αλβανία, Ιορδανία, Ιράκ, Περσία, Τουρκία και Ινδονησία.
Όπως καταλαβαίνουμε οι λαθρομετανάστες είναι μουσουλμάνοι, των οποίων η ίδια η θρησκεία των, προωθεί την βία. Εν προκειμένω, το θέμα είναι βαθύτερα φιλοσοφικό. Εμείς είμεθα Χριστιανοί. Μην ΚΡΙΝΟΜΕΝ ΕΞ ΙΔΊΩΝ ΤΑ ΑΛΛΌΤΡΙΑ Επίσης με την Ελληνική δικαιοσύνη και το Σύνταγμα τι θα προκύψει ? Οι αλλόθρησκοι από ποιούς θα δικάζονται? από τον Μουφτή?? Ο οποίος θα αποφασίζει για ακροτηριασμούς χεριών, για διαπόμπευση μοιχαλίδων στην Πλατεία Συντάγματος?? απέναντι από την Ελληνική Βουλή?
Αν οι πολιτικοί πέραν της δικηγορίας, των οικονομικών , είχαν λάβει μαθήματα μελετώντας στοχαζόμενοι, την παρελθούσα παγκόσμια και ελληνική ιστορία θα είχαν λάβει μαθήματα από τις ένδοξες νίκες μας, τις ήττες μας, τους προδότας αλλά και τους συμμάχους και τους εχθρούς μας, θα αντιλαμβάνοντο πως δεν δυνάμεθα να συνηρπάξωμε μαζί τους, Όχι.. επειδή είναι αλλόθρησκοι... αλλά επειδή οι κουλτούρες τόσο διαφορετικών λαών δεν δύνανται να συναντηθούν σε κανένα σημείο. Αν οι Ελληνίδες δεν φορούν μπούργκα θεωρούνται πόρνες..Με αυτή τη λογική έχουν αυξηθεί οι βιασμοί γυναικών όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί που θα καταφέρουν να εκτιμήσουν το μεγαλείο της Ελλάδος, σεβόμενοι την πανέμορφη ελληνική φύση την χριστιανική καλοσύνη και την παραδοσιακή φιλοξενία ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ μπορούν κατά την γνώμη μου να λάβουν πράσινη κάρτα για πέντε ΜΌΝΟΝ έτη. Κατόπιν απέλαση.
Τώρα μια αναδρομή στο έτος 1991 επί Πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, μας θυμίζει τον Κο Σαμαρά να ανοίγει πανηγυρικά τα σύνορά μας στους Αλβανούς. Στον δε Κο Παυλόπουλο έχω να πω, ότι εμείς οι Ελληνίδες γυναίκες ΔΕΝ επιθυμούμε να γονιμοποιηθούμε, ούτε από αλλόθρησκους, ούτε από αλλοεθνείς.

Άννη Κόλλια


Άννη Κόλλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου