Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε το διαδικτυακό όργανο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης - Βάρκιζας απο το 2009 εως τον Ιανουάριο του 2011 που ο Δήμος Βάρης έπαψε να έχει αυτόνομη υπόσταση και ενσωματώθηκε στον ενιαίο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα παραμένει ως ανάμνηση τον κοινών μας αγώνων και για τη δημοσίευση νέων που αφορούν την περιοχής μας. Δεν εκπροσωπεί πλέον το Κόμμα μας επίσημα.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Υποστήριξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος bowling Κωφών.

Χρήστος Καλαποθαράκος, Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής

Στα μέσα Μάιου, μας δίδεται μια εξαιρετική ευκαιρία να διαφημίσουμε την Ελλάδα και την περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, Ε.Ο.Α.Κ., ο επίσημος αρμόδιος φορέας ανάπτυξης του αθλητισμού των κωφών και βαρήκοων που έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία Διεθνείς Αγώνες, θα διοργανώσει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, το 2013, φιλοξενεί άλλη μια μεγάλη διοργάνωση.

Διοργανώνει το 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Κωφών, από τις 14 μέχρι τις 22 Μάιου. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στα Σπάτα, και συγκεκριμένα στο ΜΠΛΑΝΟΣ ΠΑΡΚ. Επί 8 ολόκληρες ημέρες 256 αθλητές, από 26 χώρες της Ευρώπης, συνοδευόμενοι από προπονητές και φιλάθλους θα κινούνται στην περιοχή μας.

Τέτοιου είδους αθλητική διοργάνωση, Ευρωπαϊκού επιπέδου, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νομό μας.

Η ευαισθησία όλων μας προς τις διάφορες κοινωνικές ομάδες ΑΜΕΑ είναι δεδομένη, και το έχουμε αποδείξει.

Πιστεύοντας λοιπόν, ότι θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε μια τέτοια διοργάνωση, πρότεινα στο Νομαρχιακό μας Συμβούλιο, να εξετάσουμε τη δυνατότητα χορηγικής υποστήριξης.

Οι δυνατότητες σε τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι αρκετές.

Η προσφορά των επάθλων και αναμνηστικών, δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να αποκτήσουν το ενθύμιο διάκρισης. Η φιλοξενία σε κάποια από τα ξενοδοχεία της περιοχής μας, που είναι άδεια αυτή την περίοδο, θα τονώσει την αγορά μας.

Η διάθεση λεωφορείων για τη μεταφορά των αθλητών και προπονητών καθώς και η ξενάγηση τους στους τουριστικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως τον Τύμβο Μαραθώνα, το Σούνιο, την Αρτέμιδα, θα προβάλλει τις περιοχές μας.

Το ενημερωτικό έντυπο υλικό για τους συμμετέχοντες θα αναδείξει τα προϊόντα των περιοχών μας και τις τουριστικές μας δυνατότητες.

Στην πρόταση μου αυτή, συμφώνησαν οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ενώ ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής δεσμεύτηκε ενώπιον όλων να εξετάσει το θέμα. Ευελπιστούμε σε μια θετική εξέλιξη του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου