Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε το διαδικτυακό όργανο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης - Βάρκιζας απο το 2009 εως τον Ιανουάριο του 2011 που ο Δήμος Βάρης έπαψε να έχει αυτόνομη υπόσταση και ενσωματώθηκε στον ενιαίο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα παραμένει ως ανάμνηση τον κοινών μας αγώνων και για τη δημοσίευση νέων που αφορούν την περιοχής μας. Δεν εκπροσωπεί πλέον το Κόμμα μας επίσημα.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ





































Προς την

Πολεοδομία Μαρκοπούλου

Μαρκόπουλο

Φαξ: 22990 25800

Κοιν.: Δήμος Βάρης

Βάρκιζα, 20/4/10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στην οδό Κυβέλης, στον αριθμό 17, στην Βάρκιζα, αναγείρεται οικοδομή με αριθμό Αδείας 1362/09. Tο συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται στα όρια του σχεδίου πόλης και εφάπτεται με το δάσος.

Κατά την διάρκεια των εκσκαφών, τόσο εγώ, όσο και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, είχαμε καταγγείλει στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Βάρης και στην Δημοτική Αστυνομία ότι, κατά τις εκσκαφές δεν είχε τηρηθεί το πραγματικό εμβαδόν του οικοπέδου και ότι σκαφτικά μηχανήματα του εργολάβου έσκαψαν και τμήμα του βουνού, εκχερσώνοντας μέρος του δάσους.

Με την πρόοδο των εργασιών της εν λόγω οικοδομής, παρατηρούμε ότι, στην πρόσοψη του οικοπέδου, επί της οδού Κυβέλης, ο κατασκευαστής έχει ανυψώσει τοιχίο τουλάχιστον 10 μέτρων από την επιφάνεια του οδοστρώματος, εντός του οποίου, προφανώς, έχει κατασκευάσει τα θεμέλια του οικοδομήματος, ξεκινώντας την κατασκευή των ορόφων από το ύψος αυτό. Κατά συνέπεια, το ύψος της οικοδομής, όταν ολοκληρωθεί, θα αντιστοιχεί σε ύψος οκταώροφης πολυκατοικίας, με όλα όσα συνεπάγονται από αυτό.

Για τους παραπάνω λόγους καταγγέλλω τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου της οδού Κυβέλης 17 και τον κατασκευαστή:

  1. Για παραβίαση των υψομετρικών
  2. Για κατασκευή τοιχίου ύψους τουλάχιστον 10 μέτρων επί της πρόσοψης στην οδό Κυβέλης
  3. Για εκχέρσωση δασικής έκτασης

Επίσης παρακαλώ να με ενημερώστε βάσει ποιών υψομετρικών εκδόθηκε η συγκεκριμένη άδεια, δεδομένου ότι στην νότια πλευρά του οικοπέδου δεν υπάρχει δρόμος (είναι το βουνό), και για το πως δεν ελήφθησαν υπόψη από τις υπηρεσίες σας οι παράμετροι όπως τοιχίο, συνολικό ύψος κτιρίου κλπ.

Μετά τιμής

Ντιράν Ματζαριάν Λυδία Αργυροπούλου

Θησέως 58 Μελπομένης 4

Βάρκιζα 16672 Βάρκιζα 16672

Τηλ 210 8973543 Τηλ 210 8973742


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου