Απάντηση στο μπλογκ Ixnos

Σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να μιλάει ελεύθερα και να δηλώνει ελεύθερα τη γνώμη και την άποψη του. Ωστόσο δεν «σεβόμαστε» το «δικαίωμα» του οποιουδήποτε να συκοφαντεί επειδή τη συκοφαντία δεν τη θεωρούμε δικαίωμα αλλά χυδαιότητα και προσβολή. Επειδή λοιπόν η υπομονή έχει και όρια, σήμερα θα απαντήσω σε διάφορες κατηγορίες του άθλιου μπλογκ «Ixnos».

Θα παραθέτω ορισμένα από τα άρθρα που υπάρχουν εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ στον ιστότοπο αυτόν και στη συνέχεια θα τον απαντάω.

Λά.ο.ς Λα.ό.ς η ΛΑ.γ.Ο.Σ

Ένα από τα άρθρα του Ixnos έχει τον τίτλο «Λά.ο.ς Λα.ό.ς ή ΛΑ.γ.Ο.Σ». Ας δούμε λοιπόν το άρθρο και στη συνέχεια θα το απαντήσω. Με μπλε πλάγια γράμματα θα είναι τα άρθρα του Ίχνος και με μαύρα οι απαντήσεις μου.
«Λά.ο.ς»: πολλαπλοί σφετερισμοί και καπηλείες
Αν εξετάσει κανείς την ιστορία θα διαπιστώσει ότι, κατά κανόνα, τα πιο αντιδραστικά και αντιλαϊκά κόμματα αυτοχαρακτηριζόντουσαν «λαϊκά».

Ο Καρατζαφέρης κατασκεύασε ένα κόμμα πολλαπλής καπηλείας: τον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό».

Το χαρακτηρίζει «λαϊκό» (σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση βρίσκεται απέναντι!!!) και το σχετίζει, σχεδόν το ταυτίζει, με την Ορθοδοξία (με ποικίλους αρχαιολάτρες και Σία!!!)…

Εκεί, ωστόσο, που η καπηλεία και ο σφετερισμός των εννοιών παίρνει αυθάδεις μορφές παράκρουσης είναι η απαίτηση να τονίζονται τα αρχικά του κόμματός του στη λήγουσα: «Λαός»!!!

Εδώ πλέον δεν πρόκειται για έναν απλό χαρακτηρισμό, για μια ιδιότητα του κόμματος, αλλά για ένα «ουσιαστικό», για ένα «υποκείμενο» που ταυτίζεται με το «υποκείμενο» και την έννοια: «Λαός»!!!

Το να ταυτίζεις βεβαίως το κόμμα σου με την έννοια του λαού είναι η μεγίστη πολιτική απάτη: Όχι απλώς αποτρόπαιος λαϊκισμός, αλλά και σφετεριστική αυθάδεια.

Το να εξεγείρεσαι και να απαιτείς από τους άλλους να αποκαλούν τον «Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό»: «Λαός» και όχι «Λάος», αυτό είναι ακραία δικτατορική αυθάδεια.

Με ποια πολιτικά και ηθικά κριτήρια ή βάση ποίων γραμματικών κανόνων απαιτείται ο τονισμός στη λήγουσα και η μετατροπή του «Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού» σε «Λαός»;

Τέτοιες λεκτικές αλχημείες και χυδαία λαϊκίστικα τρικ μόνο ο Καρατζαφέρης είναι ικανός να κάνει…

Και μην ισχυριστεί κάποιος το «δικαίωμα του αυτό-προσδιορισμού»: Είναι ένα σόφισμα πολλαπλής απάτης και αυτό:

α). Η ονομασία του κόμματος (ο αυτό-προσδιορισμός) είναι «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός»: ένας διπλός σφετερισμός εννοιών!!!
Τα αρχικά δεν είναι ονομασία…

β). δεν μπορεί να αυτό-προσδιορίζεσαι πολιτικά και ηθικά με την έννοια «λαός», δεν μπορεί να ταυτίζεις την ονομασία σου με το ιστορικό και κοινωνικό υποκείμενο: Το λαό.

Μια τέτοια πράξη είναι βέβηλη, πολιτικά και ηθικά δόλια και απαράδεκτη.

Αν δεχτούμε τέτοιου είδους απαράδεκτους αυτό-προσδιορισμούς, τότε θα πρέπει να δεχτούμε και τον αυτό-προσδιορισμό των Σκοπίων ως «Μακεδονία»: χαρακτηρίζεται από την ίδια δολιότητα και αποκρουστική καπηλεία.

Ορθά, συνεπώς, πράττουν όσοι δεν υποκύπτουν στις κουτοπόνηρες δολιότητες και επιμένουν στο «Λάος» και όχι στο «Λαός»…

Απάντηση.

Λέει λοιπόν το Ίχνος «σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση βρίσκεται απέναντι!!!» και εννοεί ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται απέναντι σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση. Δεν αναφέρει εδώ όμως το Ίχνος κανένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Θα του θυμίσω εγώ κάποια πράγματα.

Ας πω για τη σύμβαση που έγινε με την Κινεζική εταιρία Cosco. Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ καταψήφισαν τη σύμβαση αυτή (η οποία μετά έγινε και νόμος του κράτους) επειδή θεώρησαν ότι παραχωρείται για 40 χρόνια η χρήση μιας προβλήτας στο λιμάνι του Πειραιά, χωρίς σωστά ανταλλάγματα και εις βάρος των Ελλήνων.

Κατά τη γνώμη μου σωστά καταψηφίστηκε ο νόμος αυτός. Τα λιμάνια και γενικά οι κρατικές υπηρεσίες, δεν πρέπει να δίνονται στους ξένους αλλά ούτε και σε Έλληνες ιδιώτες αλλά πρέπει να παραμένουν στο ίδιο το κράτος.

Οι λιμενεργάτες λοιπόν του λυμένος Πειραιά έκαναν απεργία για 16 μέρες προκαλώντας παράλυση διότι χιλιάδες κοντέϊνερς έμειναν στο λιμάνι, χωρίς να φτάσουν στον προορισμό τους. Ο κύριος Καρατζαφέρης είπε ότι δεν πρέπει να φύγουν οι Κινέζοι από την Ελλάδα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι στάθηκε απέναντι στους λιμενεργάτες οι οποίοι απαιτούσαν να φύγει η Κινεζική εταιρεία Cosco? Σαφώς και όχι.

Όπως είπα το ΛΑ.Ο.Σ ήταν αντίθετο στο ξεπούλημα (ουσιαστικά) για 40 χρόνια μιας προβλήτας του λιμανιού του Πειραιά και ο κύριος Καρατζαφέρης πρότεινε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας ανάμεσα στους Έλληνες και στους Κινέζους. Γιατί είπε ο Καρατζαφέρης να μη φύγουν οι Κινέζοι απ’ τη Μεσόγειο? Πολύ απλά για να μην υπάρχει μονοπώλιο συμφερόντων από τους Αμερικάνους. Εάν υπάρχει Κινεζική παρουσία στη Μεσόγειο και μάλιστα στην περιοχή μας, τότε θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Αμερικάνους (αφού η Κίνα είναι μια υπερδύναμη). Με το ίδιο σκεπτικό οι πολιτευτές του ΛΑ.Ο.Σ στηρίζουν την παρουσία του ρωσικών συμφερόντων αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, επειδή έτσι οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να πειράξουν μια περιοχή, στην οποία θα υπάρχουν ρωσικά συμφέροντα και αυτό θα αποκλείσει μια ενδεχόμενη τουρκική επίθεση εναντίον της Ελλάδας και της Δυτικής Θράκης.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν απέναντι στον λαό? Μήπως όχι κύριε Ίχνος? Αντιλαμβάνεστε τη στρατηγική σημασία αυτών των συμφωνιών και γιατί είπε ό,τι είπε ο Καρατζαφέρης? Μήπως προτιμάτε μοναδική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο να είναι η Αμερικάνικη παρουσία? Μήπως είστε τσιράκια των Αμερικάνων?

Καρατζαφέρης: μπορούν να λέγονται Μακεδόνες οι σκοπιανοί .ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.

Ένα άλλο άρθρο του Ίχνος έχει τον τίτλο «Καρατζαφέρης: μπορούν να λέγονται Μακεδόνες οι σκοπιανοί. ΜΑΥΡΊΣΤΕ ΤΟΝ». Φυσικά ποτέ ο κύριος Καρατζαφέρης δεν είπε κάτι τέτοιο.

Ας διαβάσουμε το άρθρο:
Όσο και αν θέλουν κάποιοι να τα παραφράσουν η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Όταν λέει ο καρατζαφερης στο ευρωκοινοβούλιο:Γεώργιος Καρατζαφέρης (IND/DEM). – Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας. Ανεξαρτήτως, αν αυτή η χώρα είναι φιλική, λιγότερο φιλική ή περισσότερο φιλική, αυτή η χώρα έχει αποφασίσει μια ονομασία. Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την ονομασία αυτής της χώρας. Τα άλλα –νομίζω το αντιλαμβάνεται ο καθένας– δεν είναι δημοκρατικά, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας. Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Δεν έχει σημασία για ποια χώρα το λέει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορεί να πει μετά ότι εννοούσε για όλες τις χώρες του πλανήτη εκτός των ΣΚΟΠΙΩΝ διότι θα γίνει περίγελως των Βρυξελλών. Αυτό κύριοι εάν δεν ξέρεται είναι πολιτική θέση. Εάν ήμουν σκοπιανός ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ θα τήν έκανα «ΣΗΜΑΙΑ». Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

Απάντηση.

Και όμως έχει πολύ μεγάλη σημασία για πια χώρα αναφέρεται ο κύριος Καρατζαφέρης. Αναφέρεται λοιπόν στο Ιράν το οποίο από «Ιράν» θέλησε να αλλάξει το όνομα του σε «Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν» και φυσικά το Ιράν έχει το κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό από τη στιγμή που το Ιράν ούτε κλέβει ούτε καπηλεύεται την ιστορία, τα εδάφη και το όνομα μια άλλης χώρας.

Εκ του πονηρού είναι οι δηλώσεις και τα ψεύδη του Ίχνος. Όλοι ξέρουμε πως επιτίθενται όλοι στο Ιράν, λόγω του πυρηνικού του προγράμματος αλλά κανένας δεν μιλάει και δεν φωνάζει για τα πυρηνικά που έχουν διάφορες άλλες χώρες όπως το Ισραήλ, η Ινδία, το Πακιστάν, οι Η.Π.Α. κ.τ.λ. Με τη δήλωση του λοιπόν ότι κάθε χώρα μπορεί να ονομάζεται όπως θέλει (αρκεί φυσικά να μη καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία μιας άλλης χώρας) ο κύριος Καρατζαφέρης θέλησε να υπερασπιστεί το Ιράν απέναντι στην άδικη συμπεριφορά εις βάρος του από τις υπόλοιπες χώρες.

Είναι γελοία η κατηγορία του Ίχνος. Είναι γνωστές οι αποφάσεις και οι προτάσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στην Ευρωβουλή εναντίον των Σκοπίων. Μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο μου για το Σκοπιανό πρόβλημα (αλλά και για τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ πάνω στο θέμα αυτό) εδώ.

Η θέση του ΛΑ.Ο.Σ είναι εναντίον κάθε μορφής σύνθετης ονομασίας (ούτε Βόρεια, ούτε Άνω, ούτε Νέα ούτε σκέτο Μακεδονία για τα Σκόπια). Ένα όνομα που ταιριάζει στο κράτος των Σκοπίων είναι «Βουλγαρική Δημοκρατία της Βαρντάρσκα».

24 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Ένα άλλο άρθρο του Ίχνος (που είναι επιστολή κάποιου πρώην μέλους του ΛΑ.Ο.Σ) έχει τον τίτλο «24 Λόγοι που δεν θα σε ψηφίσω Γ.Καρατζαφέρη» και ο κύριος ο οποίος έγραψε την επιστολή αυτή, αναφέρει 24 λόγους. Θα απαντήσω λοιπόν έναν έναν τους λόγους αυτούς. Θα γράφω τις κατηγορίες με μπλε πλάγια γράμματα και κάτω από κάθε κατηγορία θα παραθέτω την απάντηση μου με μαύρα γράμματα.
1. Γιατί ξεκίνησες σαν αδιάφθορος και κατέληξες να είσαι το νούμερο Ένα της Διαπλοκής.
Απάντηση. Δεν βλέπω φίλε μου να αναφέρεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα αλλά γενικολογίες.

2. Γιατί συμπεριφέρεσαι στους συνεργάτες σου , όπως είμαι και εγώ, σαν να είμαστε “σφουγγάρια” .Ρουφάς ότι θέλεις υπόσχεσαι και δεν πραγματοποιείς ποτέ τις υποσχέσεις σου.
Και πάλι βλέπω γενικολογίες και όχι συγκεκριμένα παραδείγματα.

3.Γιατί νομίζεις ότι το κόμμα είναι μαγαζάκι σου αλλά και αγνοείς εσκεμμένα ότι το κόμμα είμαστε εμείς οι συνεργάτες σου αλλά και οι απλοί ψηφοφόροι που τους εξαπάτησες και σε ψήφισαν.

Εγώ δεν είδα τον κύριο Καρατζαφέρη να εξαπατάει κανέναν. Ίσως να σου έταξε κάτι και να μην το πραγματοποίησε και τώρα σαν Κατίνα τον κατηγορείς.
4.Γιατί τα γραφεία σου(έχοντας ως παράδειγμα εσένα) είναι μια απέραντη ροζ κρεβατοκάμαρα .

Θα πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτό που λες. Γιατί μιλάς και κατηγορείς και δεν λες στα ίσια το πρόβλημα σου στον προέδρο?
5.Γιατί εγώ ήρθα στο κόμμα σου για τις πατριωτικές και γενικά για τις δεξιές σου ιδέες και αποδείχθηκες ασυνεπής προς τις θέσεις που εσύ διακήρυττες εμφανιζόμενος στο κέντρο ή όπου αλλού φυσάει ο άνεμος. Μα εάν ήθελα να είμαι στο κέντρο θα πήγαινα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ .

Εγώ δεν βλέπω τον κύριο Καρατζαφέρη να είναι ασυνεπής. Ο ΛΑ.Ο.Σ ανήκει στον ευρύτερο δεξιό-κεντροδεξιό χώρο και συγκεκριμένα στη Ριζοσπαστική Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά (και όχι στην ακροδεξιά όπως μας κατηγορούν). Ωστόσο είναι ένα κόμμα που προτάσσει τα εθνικά θέματα και ως εκ τούτου αν υπάρχουν πατριώτες πολιτικοί που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους (και όχι μόνο από τη δεξιά) γιατί να τους αποκλείσουμε? Ο ΛΑ.Ο.Σ ανήκει κατά βάση στη Λαϊκή Δεξιά όμως μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, δεν έχει μεγάλη σημασία ο διαχωρισμός σε «αριστερά-δεξιά» αλλά σε «πατριώτες-προδότες», σε «αυτούς που δέχονται τη νέα τάξη πραγμάτων-σε αυτούς που την πολεμούν» κ.τ.λ.

6.Γιατί όταν σε ακούω να μιλάς για αλύτρωτες πατρίδες δεν σε πιστεύω πια. Δεν πείθεις.

Πρόβλημα σου. Και εμάς οι κατηγορίες σου δε μας πείθουν. Φαίνεται δεν έχεις δει το πόσες ερωτήσεις και ψηφίσματα έχει καταθέσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην Ευρωβουλή υπέρ της αναγνώρισης των γενοκτονιών των Ποντίων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Κούρδων από τους Τούρκους. Δεν έχεις δει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ζητήσει την αποχώρηση των κατοχικών τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο. Αφού δεν το ξέρεις (ή μάλλον το ξέρεις και το αποκρύπτεις), δες εδώ.

7.Γιατί παρουσιάζεσαι σαν κάποιος που δεν είσαι.

Αυτό το λες εσύ. Εσύ δηλαδή ποιος είσαι?
8.Γιατί κανείς δεν ξέρει που πάνε τα χρήματα του κόμματος .

Είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα ο ΛΑ.Ο.Σ έχει κάνει την καλύτερη διαχείριση των χρημάτων του, τη στιγμή που τα άλλα κόμματα είναι υπερχρεωμένα. Μάλλον δεν θυμάσαι ότι ο προέδρος του ΛΑ.Ο.Σ παρέδωσε 1.000.000 ευρώ στο ταμείο της φτώχειας, 30.000 ευρώ στον πλημμυροπαθή δήμο Βασιλικών του νομού Ευβοίας, 30.000 ευρώ στον φάρο τυφλών αλλά και πολλά άλλα ακόμη χρήματα σε φτωχούς.
9.Γιατί πλουτίζεις καθημερινά και δεν μας λες τα διαμερίσματα τα κότερα και τις οφ σόρ τις έκανες πουλώντας γάλα;

Εσύ γιατί δε μας λες ότι στα περισσότερα από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούνται φτωχοί άνθρωποι? Γιατί επίσης δε μας λες ότι το κότερο (το οποίο έχει πουληθεί) χρησιμοποιούνταν για να πηγαίνουν δωρεάν βόλτες κάποιοι φτωχοί άνθρωποι στον Αργοσαρωνικό?
10.Γιατί δεν θες το κόμμα να πάει μπροστά για να μπορείς να ελέγχεις και να εκβιάζεις τους βουλευτές σου.

Εγώ λοιπόν φίλε μου θα σου υπενθυμίσω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο κόμμα που πάει μπροστά, που αυξάνει τα ποσοστά του και τους ψήφους του σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. 2,2% στις εθνικές εκλογές του 2004, 3,8% στο 2007 και 5,63% στο 2009. Επίσης από 4,2% στις ευρωεκλογές του 2004 στο 7,16% στις ευρωεκλογές του 2009.
11.Γιατί στον κομματικό σου μηχανισμό πρεσβεύεις το “διαιρεί και βασίλευε”.

Αυτό εν μέρει σταμάτησε να συμβαίνει μετά το συνέδριο του 2009 αλλά και πάλι δεν αναφέρεις συγκεκριμένα παραδείγματα.
12.Γιατί πάντα υποστηρίζεις και αναδεικνύεις τα λαμόγια και από ΚΟΜΠΛΕΞ κατωτερότητας και από ουσιαστική έλλειψη μόρφωσης και παιδείας δεν αφήνεις ικανούς και μορφωμένους ανθρώπους να προβληθούν και να προσφέρουν.

Κάνεις μεγάλο λάθος. Αντίθετα με αυτά που λες, υπάρχουν πολλοί διπλωμάτες στον ΛΑ.Ο.Σ όπως οι κύριοι Κοραντής και Γεωργίου, καθηγητές ιστορίας όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης κ.α. Μάλλον κόμπλεξ κατωτερότητας έχεις εσύ αγαπητέ «φίλε».
13.Γιατί η πολιτική ηθική είναι άγνωστη για σένα και όπου την αποκαλείσαι την προσαρμόζεις στα μέτρα σου.

Δεν βλέπω να παραθέτεις συγκεκριμένες κατηγορίες αλλά μόνο γενικολογίες.
14.Γιατί στο ταμείο της φτώχιας που λες ότι δίνεις είναι χρήματα από το υστέρημα του απλού φορολογούμενου πολίτη την οποία λαμβάνεις σαν κρατική επιχορήγηση. Και σε αυτό κοροϊδεύεις τον κόσμο ή μήπως είναι τίποτα μαύρα χρήματα;

Αφού είσαι τόσο έξυπνος όσο το παίζεις, γιατί δεν κάνεις μια έρευνα για να ανακαλύψεις τι συμβαίνει? Ενώ θα μπορούσε ο κύριος Καρατζαφέρης να κρατήσει τα χρήματα για το κόμμα, εντούτοις δεν το έκανε ξυπνοπούλι μου.
15.Γιατί από το ρήξη και ανατροπή έχεις καταντήσει υπάλληλος της Τζαβέλα και της ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ που τόσο κατηγορούσε .

Η υποτιθέμενη αλλά και γελοία αυτή κατηγορία, θα απαντηθεί παρακάτω. Θα σου πω μόνο «φίλε» κατήγορε ότι αν νομίζεις ότι είσαι πιο άξιος από την κυρία Τζαβέλα, γιατί δεν φρόντισες να βάλει ο κύριος Καρατζαφέρης εσένα ως πρώτο υποψήφιο στο ευρωψυφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009?
16.Γιατί δεν γουστάρω το ισόγειο της πολυκατοικίας θέλω δικό μου διαμέρισμα .Εγώ ξέρω ότι στο ισόγειο παρκάρουμε τα αυτοκίνητα. Όλα τα άλλα περί πολυκατοικίας τα ακούω εκ του πονηρού.

Είναι καιρός τώρα που φύγαμε από την πολυκατοικία. Μένουμε στην ίδια γειτονιά αλλά έχουμε πλέον τη δικιά μας μεζονέτα, όπως είπε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Και κάτι ακόμα, τα αυτοκίνητα δεν τα παρκάρουμε γενικά στα ισόγεια αλλά στα γκαράζ και αν όλα τα άλλα περί πολυκατοικίας τα ακούς εκ του πονηρού, τότε δεν ξέρεις από εκλογικές τακτικές και άρα δεν είσαι άξιος να είσαι πολιτικός.
17.Γιατί δεν μπορείς να κόψεις τον ομφάλιο λώρο με την πολυκατοικία.

Απαντήθηκε στην παραπάνω απάντηση.
18.Γιατί δεν μπορείς να ξεφύγεις από την οικογένεια Μητσοτάκη.

Πάλι γενικολογείς.
19.Γιατί είσαι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που τον μισούν τα στελέχη του (αυτό το προκάλεσες εσύ).

Ε και εμείς μισούμε εσένα κύριε συκοφάντη. Και ποια είναι τα στελέχη αυτά? Μήπως λάθη και τακτικές δε γίνονται στα άλλα κόμματα? Αλλά μάλλον εσένα ο Καρατζαφέρης δεν θα σου έκανε κάποιο χατίρι και τώρα λες ότι τον μισείς.
20.Γιατί σε ψηφίζουν μόνο όσοι δεν σε ξέρουν.

Άρα εσύ που τον ξέρεις, δεν ψήφισες ΛΑ.Ο.Σ. Δε σκοπεύω να κλάψω ή να στενοχωρηθώ γι’ αυτό κύριε εμπαθή. Ψήφισε τότε Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ με τις προδοσίες τους αν προτιμάς.
21.Γιατί δεν τολμάς να κάνεις συνέδριο διότι θα σε αμφισβητήσουν ανοιχτά τα στελέχη σου.

Και όμως έγιναν τέσσερα συνέδρια και το μεγαλύτερο από όλα έγινε στις 5 Ιουλίου του 2009.
22.Γιατί δεν υπάρχει νούμερο 2 στην ιεραρχία.

Γίνε εσύ τότε το νούμερο 2.
23.Γιατί η αχαριστία είναι θρησκεία για σένα.
Εγώ ξέρω ότι ο κύριος Καρατζαφέρης είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και έχει μάλιστα κτίσει 4 εκκλησίες. Μάλλον εσύ είσαι ο αχάριστος αλλά και πάλι γενικολογείς.

24.Γιαί είσαι ο μόνος αρχηγός κόμματος που τα στελέχη του σε χειροκροτούν και μετά πάνε και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.

Και που το ξέρεις εσύ?
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΘΛΙΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟYΜΑΝΤΟ Η ΡΟΖ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΟΥ Κ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Τώρα τα κατάλαβα όλα. Τώρα λύθηκε η απορία μου. Τώρα κατάλαβα πιο χατίρι δεν σου έκανε ο κύριος Καρατζαφέρης. Δεν σε έκανε γραμματέα του. Αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου ως γραμματιζούμενο, γιατί δεν παραπονέθηκες στον προέδρο?
Ζησόπουλος Ανδρέας, Παλαιό Φάληρο.

Γιώργος, μέλος της ΝΕ.Ο.Σ (Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού-ΛΑ.Ο.Σ).

Να γιατί ψηφίζω ΛΑ.Ο.Σ (από το μπλογκ «Ενημέρωση»):


Θα σου δώσω όμως τώρα εγώ μια απάντηση γιατί θα ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ (από το μπλογκ «Κοινωνία των όμοιων»).

Θα ψηφίσω ΛΑΟΣ, διότι ανήκω σε έναν χώρο, που δεν εκπροσωπείται από άλλο πολιτικό φορέα σήμερα.

Ο πλησιέστερος είναι το ΛΑΟΣ.

Και θα τον ψηφίσω, διότι θα ψηφίσω το χώρο, όχι το κόμμα.

Θα το κάνω διότι πιστεύω στο χώρο, πιστεύω στις Αξίες που αυτός (ο χώρος) εκπροσωπεί και μάχομαι για αυτόν.

Θέλω ο χώρος να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το ΛΑΟΣ.

Δεν θέλω να απογοητευτεί ο συναγωνιστής μου, βλέποντας πως ο χώρος είναι ‘’μικρός ποσοτικά’’.

Θέλω να νιώσουν όλοι οι συναγωνιστές μου, πως ο χώρος είναι μεγάλος.

Άσχετα αν το κόμμα έχει χαθεί μέσα στις πολιτικές ίντριγκες και στα πολιτικά παιχνίδια.

Άσχετα αν κάποιοι καβάλησαν τόσο πολύ το καλάμι, που νομίζουν πως οι Αξίες και οι Αρχές εκφράζονται ΜΟΝΟΝ με τα λόγια και όχι με τις πράξεις.

Άσχετα, αν αποδείχθηκε πως το αδηφάγο τέρας της εξουσίας, καπελώνει συνειδήσεις και στόχους, αποδεικνύοντας πόσο γλυκιά είναι η εξουσία.

Άσχετα με το ότι η αρχή ‘’μάζευε, ας είναι και ρώγες’’ που εκφράζει και την πολιτική αλλά και τα στελέχη του κόμματος, δεν συνάγει με καμία Αρχή και καμία Αξία του χώρου.

Ο χώρος είναι μεγάλος.

Και οι εκλογές, θα αναδείξουν το πόσο μεγάλος είναι.

Ώστε, όταν έρθει η ώρα να αναγεννηθεί ο χώρος, να μην ξαναρχίσουμε από την βρεφική ηλικία.

Θεωρώ πως η αντίσταση απέναντι στην Νέα Τάξη, δεν μπορεί να γίνει ούτε μονόπλευρα, ούτε ταξικά, ούτε ατομικά.

Πρέπει να γίνει συλλογικά και πρωτίστως εθνικά.

Κατανοώ πως πολίτης χωρίς Πόλις, δεν νοείται.

Και Πόλις, είμαστε όλοι εμείς.

Το Κράτος είμαι εγώ.

Και πρέπει να αλλάξω εγώ, για να αλλάξω το Κράτος.

Θέλω Δημοκρατία και Ισονομία, και κανένας δεν μπορεί να μου την προσφέρει όταν χωρίζει ταξικά τους ανθρώπους.

Θέλω Παιδεία και Υγεία, σύμφωνα με τους στοιχειώδεις κανόνες Αξιοπρέπειας.

Στην οικονομία, μόνον ο χώρος μου, μπορεί να τα βάλλει με το κεφάλαιο.

Διότι, δεν το διαχωρίζει ταξικά, αλλά εθνικά.

Δεν με ενδιαφέρει αν ο τάδε έχει δύο αυτοκίνητα και ο δείνα κανένα.

Με ενδιαφέρει οι συμπολίτες μου, που ζούνε δίπλα μου, να είναι ευτυχισμένοι.

Και δεν με ενδιαφέρει αν το τάδε έχει πέντε εργοστάσια, αρκεί αυτά τα εργοστάσια να τονώνουν την οικονομία και την ποιότητα ζωής του τόπου μου.

Για εμένα Εθνική Πολιτική στην Οικονομία, είναι η Υπεράσπιση του Αγρότη.

Και αυτό θέλω. Θέλω τους αγρότες μου ευτυχισμένους. Αξιοπρεπείς.

Θεωρώ επίσης, πως έχω το δικαίωμα να διαχωρίσω την Μοναδικότητά μου ως Έθνος, από τους άλλους, πάντα με σεβασμό στην Μοναδικότητα του άλλου, αλλά πρωτίστως με αυτοσεβασμό στην δική μου Μοναδικότητα.
Θέλω να έχω το δικαίωμα να διατηρώ αναλλοίωτα τις Αξίες και τις Αρχές του λαού μου, όπως μου τις πέρασαν οι παππούδες μου, όχι επειδή απλά αδυνατώ να τις εξελίξω, αλλά επειδή ,από τη μία θεωρώ πως όλα τα προτεινόμενα είναι χαμηλής ποιότητας, αφετέρου, πιστεύω στην ποιοτική ανωτερότητα των δικών μου Αρχών.

Θέλω να αλλάξω τον κόσμο.
Αλλά πρέπει πρωτίστως να αλλάξω τον τόπο μου.

Για να το κάνω αυτό, πρέπει να δώσω όλο μου το είναι, στο να αλλάξω την κατάσταση εδώ.
Μετά, θα είναι πιο εύκολο να αλλάξω τον κόσμο, αν πρώτα έχω αλλάξει το σπίτι μου.

Ο Καρατζαφέρης θέλει ιμάμη στην νότια Ελλάδα.

Ένα άλλο άρθρο του Ίχνος είναι το «Ο Καρατζαφέρης θέλει ιμάμη στη νότια Ελλάδα». Βεβαίως. Αυτό είναι μια απάντηση σε όσους κατηγορούν τον κύριο Καρατζαφέρη ως «ρατσιστή».

Λέει το άρθρο:
Εμείς έχουμε πει και επαναλαμβάνουμε το εξής:
«Ο Καρατζαφέρης ξέρει τι δεν είναι, αλλά δεν ξέρει τι είναι»
Ο άνθρωπος χαμαιλέων που στο κομματικό του ακροατήριο και τα στελέχη του παρουσιάζεται άτεγκτος σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, για να εξαπατά και να κλέβει την ψήφο του, στην ευρωβουλή είναι ο μοναδικός πολιτικός που ενδιαφέρεται να αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι Ιμάμη στην Νότιο Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή που παραμύθιαζε τους οπαδούς του ως προστάτης της χριστιανοσύνης, και απηνής διώκτης των “αλλόθρησκων”, έκανε επερωτήσεις στην ευρωβουλή για τα «δικαιώματα» τους. Εμείς δεν θα κρίνουμε το θέμα, αλλά την διπρόσωπη στάση του πολιτικού σαλταδόρου. Ακόμα και ο φρατίνι τον παραπέμπει στην ελληνική κυβέρνηση. Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Τώρα πόσα άλλα τραγικά και μυστικά έχει κάνει εκεί που τον στείλανε; Όλα θα βγουν στη φόρα, για να μάθει να μην μας διαφημίζει επιλεκτικά τις επερωτήσεις και το έργο του στην ευρωβουλή καταγγέλλοντας τα υπόλοιπα κόμματα για μειοδοτικές στάσεις. Ζήτω ο κρυφό-μουσουλμαλολάγνος και γιαλατζί υπερπατριώτης.

Απάντηση σε αυτόν τον αλήτη που λέγεται «Ίχνος».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξέρει πολύ καλά τι είναι και ποιος είναι. Δημιούργησε ένα κόμμα απ’ το μηδέν και το έφτασε εκεί που το έφτασε, ενώ άλλοι πολιτικοί δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο την τελευταία εικοσαετία.

Ναι, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε στην Ευρωβουλή επερώτηση με σκοπό τη δημιουργία Ισλαμικού τεμένους στη νότια Ελλάδα αλλά για ποιους? Για τους 11-12.000 μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης (και για τους νόμιμους μουσουλμάνους μετανάστες) που διαβιούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Αυτό δεν κάνει τον Γιώργο Καρατζαφέρη «μουσουλμανολάγνο» ούτε αναιρεί τον πατριωτισμό του. Ίσα ίσα φαίνεται η θέληση του Γιώργου Καρατζαφέρη να σεβαστεί τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Αν δεν το γνωρίζεις «φίλε» (στην πραγματικότητα είσαι φίδι και όχι φίλος) Ίχνος, στο πρόγραμμα και στο καταστατικό του ΛΑ.Ο.Σ υπάρχει μία παράγραφος που λέει: «Ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν επιθυμεί διακρίσεις εις βάρος καμίας γνωστής θρησκείας ή δόγματος, η προστασία των οποίων όμως δεν πρέπει να γίνεται εις βάρος της επικρατούσης θρησκείας της Ελλάδος, που εκπροσωπεί η Ανατολική Ορθόδοξος του Χριστού Εκκλησία». Επίσης στην κομματική διακύρηξη της 11ης Αυγούστου στην τέταρτη παράγραφο της λέγεται: «Αντιτιθέμεθα σε κάθε είδος κοινωνικής περιθωριοποίησης, σε κάθε φαινόμενο ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού και σεβόμαστε απόλυτα όλα τα έθνη και τις θρησκείες». Επειδή αυτό δεν είναι «μουσουλμανολαγνεία» και ούτε ξαφνική αγάπη προς το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, ορίστε και η Πέμπτη παράγραφος της διακήρυξης της 11ης Αυγούστου: «Ο ΛΑ.Ο.Σ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) δίδει άμεση προτεραιότητα στην οριοθέτηση της μετανάστευσης με την θέσπιση απολύτως συγκεκριμένων κανόνων».

Όποιος θέλει να διαβάσει ολόκληρη τη διακήρυξη της 11ης Αυγούστου, μπορεί να τη διαβάσει εδώ.

ΕΦΥΓΕ και ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ απο τον ΛΑ.Ο.Σ.

Ένα άλλο άρθρο του Ίχνος είναι το «ΈΦΥΓΕ και ο Σταθόπουλος από τον ΛΑ.Ο.Σ». Πράγματι λυπάμαι πραγματικά που ο κύριος Σταθόπουλος δεν είναι πια μαζί μας στον ΛΑ.Ο.Σ (εγώ θα ήθελα να είναι). Είμαι εθνικιστής όπως και ο κύριος Σταθόπουλος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του 100%). Έχει κάποια πικρία ο κύριος Σταθόπουλος επειδή ο ΛΑ.Ο.Σ δεν είναι ένα αμιγώς εθνικιστικό κόμμα αλλά απλά πατριωτικό. Ωστόσο αυτό δεν θα έπρεπε να κάνει τον κύριο Σταθόπουλο να φύγει από τον ΛΑ.Ο.Σ και θεωρώ τη στάση του ασυνεπή (παρόλο που επαναλαμβάνω ότι τον εκτιμώ πολύ). Θα έπρεπε να παραμείνει στον ΛΑ.Ο.Σ και να συμβάλει με τη δράση του.

Ας δούμε το άρθρο:

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ ΗΤΑΝ “ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ”.

“Τη προδοσια πολλοί αγάπησαν, το προδότη κανένας”.
Ένα ένα, τα κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ είτε εγκαταλείπουν τον “Πρόεδρο” Γιώργο, είτε αρνούνται να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών, αφού ο “Πρόεδρος” Γιώργος ήρθε σε υπόγεια συναλλαγή με τους νταβατζήδες του συστήματος, όπως τους έλεγε μέχρι χθές ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ (Κόκκαλης-Λάτσης-Σημίτης) και έβαλε επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιό του την “Υπηρέτρια” των ντόπιων επιχειρηματικών-οικονομικών συμφερόντων καθώς και των ξένων ανθελληνικών κέντρων, την Νίκη Τζαβέλα.
Να υπενθυμίσουμε (διότι οι νταβατζήδες που ελέγχουν τα ΜΜΕ, έντεχνα αποσιωπούν το εθνικά προδοτικό θέμα), οτι η Τζαβέλλα, είναι ο μοναδικός πολιτικός, που αποκάλεσε την Βόρειο Ήπειρο ως “Νότια Αλβανία!”.
Είχε δε τότε με τη δήλωσή της, προκαλέσει με δηλώσεις την οργή και αγανάκτηση του τ.προέδρου της Δημοκρατίας Χρ.Σαρτζετάκη.
“Πρόεδρε” Γιώργο, πές αλήθεια εκτός από την προβολή σου στα ΜΜΕ, που επιμελώς αποσιωπούν για το παρελθόν της Τζαβέλλα, πόσα άλλα ανταλλάγματα πήρες από τους νταβατζήδες γιά να τη βάλεις επικεφαλής στο ψηφοδέλτιό σου;

Η κυρία Φερονίκη Τζαβέλα δεν ανήκει στον εθνικιστικό χώρο πράγματι. Αξίζει όμως γι’ αυτό να μειώσουμε την αξία της?

Η κ.Τζαβέλλα, είναι Οικονομολόγος. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Λίντς του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Πανεπιστήμιο Howard των Η.Π.Α, απ’ όπου και αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις. Μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφίες στην Αγγλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία. Διετέλεσε Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., καθώς και Διοικητής του Ο.Α.Ε.!. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Λάτση. Ακόμη, διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Εταιρείας «Intracom», καθώς επίσης και Αντιπρόεδρος της «ΟΕΟΑ Αθήνα 2004». Είναι Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη με τομέα ευθύνης την Οικονομική Ανάπτυξη και την Ασφάλεια στην Ν.Α. Ευρώπη.
Είναι Επίτιμο Μέλος του Διεθνούς Αραβικού Συνδέσμου Γυναικών. Μέλος του Συμβουλίου του Πρύτανη του Kennedy School του Πανεπιστημίου του Harvard. Τέλος, εργάστηκε ως εντεταλμένη σύμβουλος Διεθνούς Ανάπτυξης στο Όμιλο του ΑΝΤ1. Γνωρίζει Αγγλικά και
Ισπανικά.

Επομένως η κυρία Τζαβέλλα είναι άξια για τη θέση που πήρε (πρώτη στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ) ειδικά τη στιγμή που γνωρίζει πολλούς ευρωβουλευτές (αλλά και υπουργούς και αρχηγούς κρατών) και μπορεί να τους μιλήσει με το μικρό τους όνομα και να μιλήσει φιλικά μαζί τους. Τη στιγμή που οι Λάτσης και Κόκκαλης θα μπορούσαν να διαλέξουν διάφορα στελέχη ώστε να στελεχώσουν τις επιχειρήσεις τους και διαλέγουν την κυρία Τζαβέλλα, αυτό κάτι λέει. Δεν είναι άξια να διαχειριστεί τα οικονομικά θέματα? Είναι. Τη στιγμή που είναι η μόνη γυναίκα Χριστιανή μέλος του Διεθνούς Αραβικού Συνδέσμου Γυναικών, αυτό κάτι λέει.

Λένε λοιπόν ότι η κυρία Τζαβέλλα (με την οποία διαφωνώ σε αρκετά) αποκάλεσε τη Βόρεια Ήπειρο ως “Νότια Αλβανία”. Δεν ξέρω αν το είπε αλλά η Βόρεια Ήπειρος δε βρίσκεται (δυστυχώς ή ευτυχώς – για ‘μένα δυστυχώς) στη νότια Αλβανία? Ξεχνάνε όμως να πούνε το πόσο η Φερονίκη Τζαβέλλα βοήθησε τους Βορειοηπειρώτες.

Ας δούμε ένα μέρος της βοήθειας της κυρίας Τζαβέλλα προς τους Βορειοηπειρώτες:

Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Ομογενών Εξ Αλβανίας.
Τζαβέλλα Φερονίκη, πρώην Διοικητής ΟΑΕΔ, Αντιπρόεδρος ΙΑΟΑ 1991-1998.

1) Δωρεά 30 γεωργικών και 3 δενδροκομικών τρακτέρ σε ισάριθμες Κοινότητες της ομογένειας στην Αλβανία (1992). 2) Αγορά αγροτικής γης και ανακατασκευή παλαιών σπιτιών για στέγαση-αποκατάσταση πολυτέκνων οικογενειών ομογενών (1993). 3) Ενίσχυση μέσω του E.I.Y.A.Π.O.E., για την αγορά τροφίμων για την Κοινότητα της Χιμάρας (1992). 4) Ενίσχυση προγράμματος κατασκηνώσεων της Εθνικής Νεολαίας Βορείου Ηπείρου για ομογενείς νέους (1992). 5) Ενίσχυση φορέων για την εκτέλεση έργων τοπικής σημασίας (σωληνώσεις υδρεύσεων, αποκατάσταση μνημείων κ.ά.). 6) Ανθρωπιστική βοήθεια σε αναξιοπαθούντες ομογενείς. 7) Αποστολή υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία Αργυροκάστρου, Πρεμετής, Τεπελενίου, Χιμάρας και Αγίων Σαράντα (1992). 8) Ενίσχυση του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας (Ε.Ο.Π.) για την φιλοξενία 800 περίπου ομογενών, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην Λίμνη «Ζηρώ» στην Φιλιππιάδα (1992). 9) Οικονομική και τεχνική βοήθεια σε ομογενείς για τη δημιουργία βιοτεχνιών, εργαστηρίων, συνεργείων επισκευών κλπ στην Αλβανία (1992-1993). 10) Τμηματικές ενισχύσεις του Φιλόπτωχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για τους ομογενείς (1991-1993). 11) Ενίσχυση των ακριτικών Ιερών Μητροπόλεων Καστοριάς, Παραμυθιάς, Κονίτσης, Φλωρίνης, Ιωαννίνων, Κοζάνης και Πρεβέζης, για αντιμετώπιση αμέσων αναγκών διατροφής και στέγασης του πρώτου κύματος ομογενών προσφύγων από την Αλβανία. 12) Ενίσχυση των αρίστων μαθητών και των ταλαντούχων μουσικών του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Δολιανών, μέχρις ότου αυτό καταργήθηκε. 13) Ενίσχυση προγράμματος κατασκηνώσεων της Εθνικής Νεολαίας Βορείου Ηπείρου για ομογενείς http://www.latsis-iaoa.gr/article_detai … cle_id=195

Αυτά γιατί δεν τα είπες «φίλε» Ίχνος?

Σοβαρές καταγγελίες για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη.

Άλλο άρθρο του Ίχνος λέγεται «Σοβαρές καταγγελίες για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη». Εγώ όμως θεωρώ ως ασόβαρες τις δήθεν «σοβαρές» καταγγελίες εναντίον του Ηλία Πολατίδη, ενός βουλευτού που εκτιμώ ιδιαίτερα.

Λέγεται στο άρθρο:

Σοβαρές καταγγελίες για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη και τον γραμματέα του πολιτικού του γραφείου, διατυπώνει η ΕΛΜΕ Σερρών.

Όπως υποστηρίζει η Ένωση, οι δυο άνδρες, επικαλούμενοι ανώνυμες καταγγελίες γονέων προς τον βουλευτή, απαίτησαν από διευθυντή σχολείου των Σερρών να καλέσει ενώπιον τους καθηγήτρια της Ιστορίας, προκείμενου να τους δώσει εξηγήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της διδασκαλίας της στο μάθημα για τον φασισμό.
Η καθηγήτρια αρνήθηκε να απαντήσει σε ανώνυμες καταγγελίες και ζήτησε να αποκαλυφθούν τα ονόματα των γονέων.

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;;;;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΣΑΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ;;;
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;;;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Απάντηση.

Πολύ καλά έκαναν ο Ηλίας Πολατίδης και ο γραμματέας του και απαίτησαν από τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου να καλέσει ενώπιον τους την καθηγήτρια Ιστορίας, προκειμένου να τους δώσει εξηγήσεις. Η κυρία αυτή σε μάθημα ιστορίας, συνέδεσε τον ΛΑ.Ο.Σ με τον Φασισμό και αποκάλεσε το ΛΑ.Ο.Σ ως φασιστικό.

Η καθηγήτρια ζήτησε να αποκαλυφθούν τα ονόματα των γονέων. Ας απαντήσει τότε στις καταγγελίες, για να της δοθούν τα ονόματα των γονέων.

Αγαπητέ Ίχνος, ο μεγαλύτερος αλήτης, τρομοκράτης, φασίστας και καραγκιόζης (σου επιστρέφω τις εναντίον μας κατηγορίες) είσαι εσύ. Σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει αλλά δεν σεβόμαστε το (υποτιθέμενο) «δικαίωμα» να μας συκοφαντεί μια αριστερόπληκτη ηλίθια και να γεμίζει με δηλητήριο εναντίον μας τις ψυχές παιδιών. Μάλιστα, προσωπικά δηλώνω ότι θα στενοχωρηθώ πολύ αν ο κύριος Πολατίδης δεν προχωρήσει σε μήνυση ή καταγγελία εναντίον της «αντικειμενικής» καθηγήτριας που (από ότι φαίνεται) στάζει χολή εναντίον οτιδήποτε πατριωτικού.

Για περισσότερες κατηγορίες (εγώ συκοφαντίες θα τις έλεγα) εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ και για τις απαντήσεις στις κατηγορίες αυτές, μπορείτε να δείτε εδώ.