Πληροφορίες

Η Ιστοσελίδα αποτέλεσε το διαδικτυακό όργανο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Βάρης - Βάρκιζας απο το 2009 εως τον Ιανουάριο του 2011 που ο Δήμος Βάρης έπαψε να έχει αυτόνομη υπόσταση και ενσωματώθηκε στον ενιαίο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Παρόλα αυτά η ιστοσελίδα παραμένει ως ανάμνηση τον κοινών μας αγώνων και για τη δημοσίευση νέων που αφορούν την περιοχής μας. Δεν εκπροσωπεί πλέον το Κόμμα μας επίσημα.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!!

Έποικοι εναντίον Τούρκων στα κατεχόμενα

E-mailΕκτύπωσηPDF
011009-turksΣάλος έχει ξεσπάσει στα κατεχόμενα εδάφη της Βόρειας Κύπρου, από το κύμα εγκληματικότητας που έχει σαρώσει το ψευδοκράτος. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι δράστες είναι Τούρκοι έποικοι - ναι αυτούς που θέλει να νομιμοποιήσει ο πρόεδρος Χριστόφιας - οι οποίοι έχουν ξεσηκώσει εναντίον τους το λαϊκό αίσθημα.
Ο τουρκοκυπριακός Τύπος γράφει ότι οι Τούρκοι της Τουρκίας φθάνουν στα κατεχόμενα μόνο με την επίδειξη ταυτότητας και τονίζει ότι μόνο αν τεθεί τέρμα στην ελεύθερη είσοδό τους στα κατεχόμενα, θα μειωθούν τα εγκλήματα, όπως κλοπές, βιασμοί και βομβιστικές επιθέσεις.
Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Κίπρις" υποστηρίζει ότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στα κατεχόμενα τάσσονται υπέρ της επανεξέτασης των παράνομων πρωτοκόλλων μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους, που επιτρέπουν την άνετη είσοδο εποίκων με ταυτότητες.
Η ψευδοκυβέρνηση Έρογλου αντιτίθεται σε τέτοια επανεξέταση, με το δικαιολογητικό ότι "δεν είναι η κατάλληλη ώρα", ενώ ο ίδιος ο Έρογλου ισχυρίστηκε ότι "η είσοδος με ταυτότητες αφορά μόνο όσους έρχονται για σύντομη παραμονή. Όσοι έρχονται για να εργαστούν πάνω από ένα μήνα, πρέπει να επιδείξουν διαβατήριο", είπε.
Φανταστείτε, πόσο μαζοχιστική είναι η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, η οποία θέλει να κάνει όλους αυτούς τους εποίκους «επίτιμους πολίτες» του Κυπριακού κράτους που ίσως προκύψει από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Χριστόφια και Ταλάτ. Την ίδια στιγμή που δεν τους θέλουν ούτε οι Τουρκοκύπριοι στα εδάφη τους, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας υποκύπτει στις πιέσεις της Άγκυρας και των «διεθνών παραγόντων» που θέλουν να αλλοιώσουν την πλυθησμιακή σύσταση του νησιού. Ρε, που φτάσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου